Μάγγος: «Μας δυναμώνουν...»

Ο προπονητής της Προοδευτικής, Γιάννης Μάγγος δήλωσε ότι όσο πάνε κόντρα τους Βυσσινί, τόσο αυτοί θα πεισμώνουν.

Με νίκες θα απαντήσει η Προοδευτική στα εις βάρος της διαιτητικά λάθη όπως δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος. Ο τεχνικός των Βυσσινί τόνισε μετά την ήττα (1-0) από την Athens Kallithea:

«Δυστυχώς στο παιχνίδι με την Καλλιθέα δεν πήραμε έστω και έναν βαθμό που πιστεύω βάσει εικόνας της ομάδας μου το δικαιούμαστε. Λίγο η δυστοκία μας, λίγο ο Στρέζος - μπράβο στο παιδί - λίγο η κακή διαιτητική τετράδα μας στέρησαν βαθμό-βαθμούς! Όσο μας πάνε κόντρα άλλο τόσο δυναμώνουμε και πεισμώνουν οι παίκτες μου για τη συνέχεια. Όταν θεωρείσαι και είσαι μεγάλη ομάδα όπως η Προοδευτική το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να απαντάς στο γήπεδο με νίκες! Και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί για 90 λεπτά έδειξαν ότι είναι αντάξιοι του σήματος και της φανέλας που φοράμε. Πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν προσηλωμένοι και πειθαρχημένοι στο τακτικό μας πλάνο και εδώσαν το 100% των δυνάμεών τους για τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που εδώ και δυο χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και έχει όλα τα φόντα για την άνοδο.

Θέλω να σταθώ και να δώσω τα εύσημα στον φίλαθλο κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του και μας χειροκρότησε σε ένα ξένο γήπεδο για εμάς. Τον έχουμε ανάγκη να είναι παντού δίπλα μας και θα κάνουμε το παν για να είναι υπερήφανοι και ευτυχισμένοι!».

Last modified onΤετάρτη, 16 Νοέμβριος 2022 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep