Ανήμερα η αποστολή για Αλκαζάρ

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε καρέ αρχηγών.

Το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στη Super League 2 δίνει την Κυριακή (06/11, 15.00) στο Αλκαζάρ ο Ηρακλής Λάρισας απέναντι στην ΑΕΛ. Ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης αποστολή θα ανακοινώσει ανήμερα του αγώνα. Οι Κυανόλευκοι, πάντως, ανακοίνωσαν το καρέ αρχηγών για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει τους αρχηγούς της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023, όπου η ομάδα μας θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 Betsson. Θα είναι οι παίκτες που θα έχουν την ευθύνη να ηγηθούν σε αποδυτήρια και γήπεδο.

Σπύρος Ζαφειρίου
Ο Σπύρος Ζαφειρίου είναι ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας, που αγωνίζεται από την Α1’ ΕΠΣΛ στο σύλλογό μας μέχρι και σήμερα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Ηρακλή Λάρισας.

Αλέξανδρος Γκαλίτσιος
Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος ανήκει από την περασμένη χρονιά στην ομάδα μας και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Φώτης Κουτζαβασίλης
Ο Φώτης Κουτζαβασίλης ήρθε στον Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι και σίγουρα με την μεγάλη του εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στην Super League 2.

Στέλιος Καψάλης
Ο Στέλιος Καψάλης αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχοντας σημαντικές παραστάσεις στα γήπεδα της χώρας μας όπου και αγωνίζεται εδώ και χρόνια».

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2022 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep