Παπαδόπουλος: «Συμφώνησα με Ευγενίου»

Ο Τομ Παπαδόπουλος μίλησε για συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Ενοχλημένος ο Ευγενίου.

Σε συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου υποστηρίζει ότι ήρθε ο Τομ Παπαδόπουλος, ώστε στις 30 Ιουνίου 2023 να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Ο πρώτος, πάντως, αντέδρασε μέσω του Metropolis 95,5 και έδειξε ενοχλημένος, λέγοντας: «Είχαμε πει μέχρι να υπάρξει κάτι οριστικό ότι δεν θα πούμε τίποτα. Με αυτά που κάνει δημιουργεί πρόβλημα». Όσο για τον αντίτιμο, υποστήριξε: «Κωτσόβολος... Σε δύο χρόνια θα καταβληθεί όλο το ποσό».

Η δήλωση Παπαδόπουλου:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ύστερα από πολλές προσπάθειες των τελευταίων μηνών, έχω έρθει σε οριστική γραπτή συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο κ.Ευγενίου. Το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση του φακέλου στην ΕΕΑ προς έγκριση καθώς επίσης και η έγκριση από τον Γ.Σ.

Ημερομηνία παράδοσης του πακέτου μετοχών προς εμένα και την ομάδα των συνεργατών μου από την Αμερική ,είναι η 30 Ιουνίου 2023. Δηλώνω ότι μέχρι εκείνη την ημέρα θα στηρίζω με χορηγίες την προσπάθεια του κυρίου Ευγενίου, οπως έχω κάνει κατεπανάληψή στο παρελθόν, ώστε στην ομάδα να υπάρχει τουλάχιστον οικονομικά, τάξη και ηρεμία. Επίσης δηλώνω ότι αν υπάρχουν συγκυρίες που πρέπει να πάρω την ομάδα νωρίτερα, θα το κάνω.

Χρόνια πολλά στην πόλη μας, την όμορφη Θεσσαλονίκη, και σε όλους τους εορτάζοντες.

Τομ Παπαδόπουλος».

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2022 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep