Με περίπατο στην 5η φάση

Η Παναχαϊκή νίκησε 5-0 τον Βύρωνα Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί ξεκίνησαν ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις τους και την Κυριακή (02/10) νίκησαν 5-0 τον Βύρωνα Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη», δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Ο Χαντί στο 2' άνοιξε το σκορ με σουτ και στο 22' ο Κέρι με εκτέλεση πέναλτι έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 51' (αποβολή Καρίπογλου). Στο 76' ο Π. Καρακλάιτς με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3, ο αδερφός του Νίκολα στο 84' ανέβασε τον δείκτη στο 0-4 και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+4' ο Μπουρλάκης.

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ (Χαράλαμπος Καζεπίδης): Αθανασίου, Μαυρογιάννης (46' Λουκοβίτης), Καρίπογλου, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Ιβανίδης, Χατζόπουλος (63' Μενίκου), Γκατσολάρι, Α. Δερμιτζάκης (63' Ηλιάδης), Πτηνόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Χαντί (68' Λινάρδος), Κέρι (55' λ.τρ. Ν. Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος, Π. Καρακλάιτς (77' Τριμμάτης).

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Οκτώβριος 2022 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep