Ξύλο και διακοπή στη Νέα Σμύρνη

Το φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή διεκόπη λόγω επεισοδίων στο 57'. «Μας επιτέθηκαν οπαδοί του Πανιωνίου», ανέφερε η ομάδα της Πάτρας.

Μόνο φιλική δεν ήταν η αναμέτρηση της Κυριακής (04/09) στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής. Οι Κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι, έκαναν το 1-0 στο 25' με τον Γεωργούση και στο 32' με πέναλτι του Γροντή, όμως οι δύο ομάδες έπαιξαν ως το 57'. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Αχαιοί: «Οριστική διακοπή στο φιλικό. Οπαδοί του Πανιώνιου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο επιτέθηκαν στην αποστολή της Παναχαϊκής και σε όποιον φορούσε τα χρώματα της ομάδας. Η ομάδα μας έχει ήδη αποσυρθεί στα αποδυτήρια και όλοι είναι υγιείς».

Η ένταση, βέβαια, υπήρχε και νωρίτερα μεταξύ των παικτών. Στο 32' ο Τσακμάκης έριξε αγκωνιά στον Μπρέγκου και στο 57' ο Πέταρ Καράκλαιτς έπιασε από τον λαιμό τον Διονέλλη και τον απώθησε. Αρχικά οι οπαδοί πέταξαν μπουκάλια προς τον πάγκο των Αχαιών και ακολούθως κάποιοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας, Μπρέγκου, Γροντής, Ρέντζης, Γεωργούσης (46' Πίσπας), Τσίπρας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης (46' Ρουγκάλας), Αγκαράι, Στασινόπουλος (46' Στεργίδης), Σίβλα, Παπαχρονόπουλος (46' Λινάρδος), Τριμμάτης (46' Π. Καρακλάιτς), Λιμάτσι (46' Ν. Καρακλάιτς), Χαντί, Ζυγκερίδης.

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2022 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep