Έτσι πήρε αναβολή η Επισκοπή

Πότε θα συζητηθούν οι προσφυγές των Πέτρου, Σκόνδρα, Κουκούλη.

Στην προσεχή συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ στις 12 Σεπτεμβρίου θα συζητηθούν τρεις προσφυγές κατά της Επισκοπής. Πρόκειται γι' αυτές των Στέφανου Πέτρου, Σπύρου Σκόνδρα και Κώστα Κουκούλη, οι οποίοι αποχώρησαν χωρίς να έχουν εξοφληθεί. Πώς η ομάδα του Ρεθύμνου πέτυχε την αναβολή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου είπε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για πρωτοείσακτες υποθέσεις τις οποίες χειρίζεται ο συνεργάτης μου, Νίκος Μπακλαβάς. Τα ποσά είναι μικρά και υπάρχει πρόθεση να κλείσουν. Η ΠΑΕ περιμένει το επίδομα κατάταξης, περίπου 50 χιλιάδες το οποίο θα λάβει την προσεχή εβδομάδα. Η ΠΑΕ έχει εγγυητική και ενημερότητες». Υπήρξε, μάλιστα και παρέμβαση του νομικού, Δημήτρη Βαγιάκου, ο οποίος διαβεβαίωσε την επιτροπή ότι άμεσα θα διανεμηθούν χρήματα από την ΕΡΤ, κάτι που διαψεύστηκε από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Ο δικηγόρος των Πέτρου, Κουκούλη, Γιώργος Καλούδης δεν συναίνεσε και επεσήμανε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν λαμβάνειν από τον Ιανουάριο, ενώ ο εκπρόσωπος του Σκόνδρα, Αντώνης Βογιατζάκης τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε και αν το μπόνους κατάταξης θα καταβληθεί. Παρόλα αυτά η ΠΕΕΟΔ ανέβαλε για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Last modified onΣάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2022 10:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep