«Να επανέλθουμε Super League»

Πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη (17/08) για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε την Τετάρτη (17/08) στο γήπεδο παρουσία όλων των έως τώρα αποκτημάτων και οκτώ ποδοσφαιριστών που ήταν και πέρυσι στο ρόστερ. Ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης ανέφερε:

«Πρώτη μέρα δουλειάς σήμερα. Έρχεται στη συνέχεια πολλή δουλειά για το πρωτάθλημα της Super League 2 μετά τον περσινό υποβιβασμό. Μέσα από τη δουλειά, την ποιότητα και τη βοήθεια όλων των Απολλωνιστών, που θα θέλαμε κοντά μας, να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στη Super League. Έχουμε δρόμο ακόμα».

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Τάτσης και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν παλιούς και νέους παίκτες στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας». Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με τους Γιαννάκη, Δούμα, Μουστάκα, Ντομίνγκες, Σόρτσαν, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Σίνιεβιτς, Κοροβέση, Κίναλη, Τσαμούρη, Τσελεπίδη, Θεοχάρη, Τάμπα, Μωραΐτη, Λούσινγκερ».

Last modified onΤετάρτη, 17 Αύγουστος 2022 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep