Φέρνει Πάβλας η Προοδευτική (video)

Οι Βυσσινί προανήγγειλαν την άφιξη του 22χρονου Ρώσου με πολωνικό διαβατήριο, Ντανιάν Πάβλας από την Κατοβίτσε.

Σε συμφωνία με την Κατοβίτσε για την απόκτηση του 22χρονου μπακ, Ντανιάν Πάβλας ανακοίνωσε ότι ήρθε η Προοδευτική. Ο εν λόγω Ρώσος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 2000 και με τον πολωνικό σύλλογο έχει καταγράψει 50 συμμετοχές. Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Πογκόν Σέτσιν (16 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα και 9 με την U19), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και της Σκρα Τσεστοχόβα σε 19 ματς. Διαθέτει πολωνικό διαβατήριο.

Η ανακοίνωση:

«Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Προοδευτική. Συγκεκριμένα τυπικές λεπτομέρειες απομένουν στο να αποκτήσει τον Πολωνό DANIAN PAVLAS βασικό αριστερό μπακ της Κατοβιτσε. Ο 22χρονος άσος έχει χαρακτηριστικά την υψηλή τεχνική , την ταχύτητα ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για τις επιθετικές του αρετές. Ξεκίνησε από την Πογκον, στη συνέχεια έπαιξε σε Λομιανκι και Ρακοφ ενώ εδώ και τρία χρονια αποτελεί βασικό στέλεχος της ιστορικής Κατοβιτσε. Η διοίκηση της Προοδευτικής ήταν πολλές μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του και σήμερα απέσπασε το μεγάλο ναι.

Ο ποδοσφαιριστής που είναι διεθνής με την U19 της Πολωνίας πρόκειται να έρθει τις επόμενες μέρες στη χώρα μας να περάσει εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα από το σύλλογο μας».

Media

Last modified onΤρίτη, 16 Αύγουστος 2022 10:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep