Αποχώρηση και προώθηση

Παρελθόν από την Κηφισιά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Δημοσθενιάδης.

Η Κηφισιά έλυσε τη συνεργασία της με τον μέχρι πρότινος τιμ μάνατζερ, Νίκο Σπυρόπουλο και ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε τον team manager της ομάδας. Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και το ήθος του είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα, τα οποία επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας στο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά. Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν καλή συνέχεια».

Στο ρόστερ εντάχθηκε, τέλος, ο 19χρονος Γιώργος Δημοσθενιάδης, ο οποίος πέρυσι ήταν στέλεχος της Κ20. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει πως ο Γιώργος Δημοσθενιάδης υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Πέρσι, μετακόμισε στην Κηφισιά, αποτελώντας βασικό στέλεχος της Κ20, η οποία -υπό τις οδηγίες του Θωμά Μαυρουδή- έφτασε μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Στο πλαίσιο της άμεσης σύνδεσης ανάμεσα στα τμήματα υποδομής και την ανδρική ομάδα, η ΠΑΕ Κηφισιά πήρε την απόφαση να επιβραβεύσει τον Γιώργο Δημοσθενιάδη, ο οποίος πλέον θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία».

Last modified onΣάββατο, 30 Ιούλιος 2022 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep