Σαρρής: «Ψηλότερα με τον Ηρόδοτο»

Οι Κυανόλευκοι απέκτησαν τον 32χρονο αμυντικό από τον Εργοτέλη.

Νέα μεταγραφή για τον Ηρόδοτο ο κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Σαρρής που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα μας αποτελεί ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σαρρής. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ενσωμάτωση στο ρόστερ μας ,του μέχρι πρότινος αρχηγού του Εργοτέλη, Γιώργου Σαρρή ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στα Ελληνικά και όχι μόνο γήπεδα.

Ο 32χρονος στόπερ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ πριν αφήσει την Ελλάδα για να αγωνιστεί στο εξωτερικό στο πρωτάθλημα Σκωτίας, Τουρκίας , Ρουμανίας και Αλβανίας. Η παρουσίαση της νέας μας μεταγραφής αναμένεται να γίνει σήμερα στις 18.30 στο γήπεδο του Ηροδότου.

Στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Σε όποια ομάδα πηγαίνω μου αρέσει να τα δίνω όλα γιατί μου αρέσει να τιμάω το ψωμί που μου προσφέρει ο εκάστοτε σύλλογος. Το μόνο που έχω να πω είναι πως θα τα δώσω όλα, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Ο Ηρόδοτος είναι μια πολύ ιστορική ομάδα γνωρίζω ότι γίνεται προσπάθεια για κάτι καινούριο έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα και να κοιτάξει λίγο ψηλότερα».

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιούλιος 2022 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep