Παραμονή Παπασάββα

Παρελθόν ο Έσλερ από την Κηφισιά.

Η Κηφισιά έκανε γνωστό ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Αντώνης Παπασάββας και ότι αποτελεί παρελθόν ο Έσλερ Μανάρι. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αντώνη Παπασάββα. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος ετοιμάζεται για την τρίτη διαδοχική σεζόν με τα χρώματα της Κηφισιάς. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας, καταγράφοντας 31 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, με 2 γκολ και 1 ασίστ. Η ΠΑΕ Κηφισιά τού εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Η ΠΑΕ Κηφισιά με μεγάλη συγκίνηση ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έσλερ Μανάρι. Μετά από 19 χρόνια στον σύλλογο, έχοντας ζήσει τα πάντα σε αυτόν, δεν είναι εύκολο να περιγράψει κάποιος με λέξεις τη σημασία της παρουσίας του και τον ρόλο που είχε ο Έσλερ στην Κηφισιά όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρξε ενεργό και εξέχον κομμάτι της, όταν η ομάδα μας ζούσε τις πιο σπουδαίες στιγμές της ιστορίας της. Η τεράστια προσφορά του εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς επίσης η αγάπη που έδωσε στον σύλλογο είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα και καταγεγραμμένα στην ιστορία. Ήρθε όμως η ώρα να κλείσει αυτός ο τεράστιος κύκλος.

Ο Χρήστος Πρίτσας, ο Βασίλης Γαντζούλας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. Ο Έσλερ Μανάρι θα είναι πάντα το δικό μας παιδί και η πόρτα του συλλόγου θα είναι ανοιχτή για εκείνον. Λέρι, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

Last modified onΤρίτη, 19 Ιούλιος 2022 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep