Κούγιας: «Τους έκανα πλάκα»!

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι το τελευταίο 20ήμερο έκανε πλάκα και τόνισε για τη συμφωνία με τον Αχιλλέα Νταβέλη: «Τυπικά δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Μία ημέρα μετά τη συμφωνία αποχώρησής του από την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Libero 107,4 και υποστήριξε ότι είχε δώσει τα χέρια προ πολλών ημερών και το τελευταίο 20ήμερο έκανε... πλάκα. Τόνισε παράλληλα ότι το αντίτιμο ήταν πολύ μεγαλύτερο από 1,4 εκατ. ευρώ και ότι από το βράδυ της Τρίτης (28/06) έχει δεχτεί τουλάχιστον 10 προτάσεις από ομάδες»! Μεταξύ άλλων είπε:

Για τη συμφωνία με τον Νταβέλη:

«Τυπικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει υπογραφεί ένα MoU το οποίο περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια, είναι δεσμευτικό, έχουν προβλεφθεί και ρήτρες στην περίπτωση κατά την οποία κάποιος υπαναχωρήσει».

Γιατί έφυγε:

«Γιατί παρά τους αγώνες μου, το 2022 κουμάντο κάνει η παράγκα. Εννοώ το παρασκήνιο που εκλέγει τους προέδρους των ΕΣΠ και ουσιαστικά διοικεί την ΕΠΟ. Κατάλαβα ότι στη Super League 2 που κανείς δεν βλέπει τίποτα το παρασκήνιο είναι παντοδύναμο. Κουράστηκα να μην ευχαριστιέμαι.

Η συμφωνία με τον κύριο Νταβέλη έγινε προ πολλών ημερών. Απλώς έπρεπε να γίνει μία έρευνα από τη μεριά του. Επειδή εγώ δεν είμαι απατεώνας, έπρεπε να ερευνήσει τα πάντα. Με τις ανακοινώσεις ήθελα να ξεφτυλίσω κάποιους ΑΕΛάρες του περιβάλλοντος της ΑΕΛ, οι οποίοι έλεγαν ότι αν ο Κούγιας αποφάσιζε να πουλήσει θα ήταν παρόντες.

Όταν είπα πριν από ένα μήνα ότι πουλάω εξαφανίστηκαν όλοι. Τις τελευταίες 20 ημέρες έκανα πλάκα. Και με το 1,4 εκατ. έκανα πλάκα. Γι' αυτό διαβάζατε ότι έδινα δώρο διακοπές στη Μύκονο. Σε λίγο θα έλεγα ότι μπορούν να με πληρώσουν με τυρί...».

Αν θα αναλάμβανε ηγετικό ρόλο σε άλλη ομάδα:

«Θέλω να είμαι αφεντικό. Στο ποδόσφαιρο ένας κάνει κουμάντο, άντε δύο. Από χθες το βράδυ έχω τουλάχιστον 10 προτάσεις να πάρω ιστορικές ομάδες της περιφέρειας, των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Θέλω λίγο να ηρεμήσω».

Απόδοση: FL News

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιούνιος 2022 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep