Διπλή απόρριψη για ΑΕΛ

Υπό την προειδοποίηση καταγγελίας στην Ε.Ε. της ΕΠΟ απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναβολής της ΠΑΕ στις υποθέσεις προσφυγών των Τσόσιτς, Ντουρμισάι.

Τη δεύτερη αναβολή στη συζήτηση των προσφυγών των Ούρος Τσόσιτς, Φιορίν Ντουρμισάι επεδίωξε - χωρίς αποτέλεσμα - η ΑΕΛ τη Δευτέρα (20/06) ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι Βυσσινί στις 23 Μαΐου είχαν πετύχει αναβολή, υποστηρίζοντας ότι αναμένουν έσοδα, όμως ο ίδιος ισχυρισμός έναν μήνα μετά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε την ΠΑΕ, Ιωάννης Τσιαντής κατέθεσε το αίτημα, λέγοντας: «Αναμένονται έσοδα από χορηγούς και τηλεοπτικά δικαιώματα. Έχουν γίνει κι άλλες εξοφλήσεις. Θέλουμε αναβολή, ώστε να βρεθούν τα χρήματα και να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές».

Ο δικηγόρος του Τσόσιτς, Λάκης Σημαιοφορίδης αντέδρασε και είπε: «Είναι η δεύτερη φορά. Και η πρώτη αναβολή καταχρηστικώς δόθηκε με την αιτιολογία ότι προσδοκεί σε έσοδα η ΠΑΕ. Έχω εντολή από τον πελάτη μου, αν δώσετε αναβολή, να προχωρήσουμε σε καταγγελία στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, γιατί ο κανονισμός προβλέπει μία αναβολή. Δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να ενημερώσουν». Το αίτημα της ΠΑΕ, φυσικά, απορρίφθηκε.

Μάρτυρας κατέθεσε ότι στον Τσόσιτς οφείλονται 10.000 ευρώ και σημείωσε ότι ο Κροάτης υπέγραψε τον Μάιο βεβαίωση εν όψει αδειοδότησης, όμως η ΠΑΕ δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για να τον πληρώσει.

Η Επιτροπή απέρριψε αντίστοιχο αίτημα των Βυσσινί και στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο δικηγόρος του, Αντώνης Βογιατζάκης επανέλαβε ότι: «Οι οφειλές της ΠΑΕ από αποφάσεις δικές σας και της FIFA ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες. Δεν ξέρουμε ούτε πόσα, ούτε από πού θα υπάρχουν έσοδα, αλλά και ούτε αν θα επαρκούν για την κάλυψη των χρεών». Ο Τσιαντής ζήτησε 10ήμερη προθεσμία για υπόμνημα, αλλά χορηγήθηκε η προβλεπόμενη, τριών ημερών.

Last modified onΤρίτη, 21 Ιούνιος 2022 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep