Αναμένεται πόρισμα για Πιερικό

Υπό διάσκεψη στην ΕΕΑ η καταγγελία του Απόλλωνα Πόντου κατά του Πιερικού.

Στη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 31 Μαΐου αποκαλύφθηκε ότι ο Απόλλων Πόντου κατήγγειλε τον Πιερικό στην ΕΕΑ για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.8,12,13 του ν.2725/99. Η ομάδα της Καλαμαριάς ισχυρίζεται ότι ο μέτοχος Σωτήρης Ζιώγας είναι και εν ενεργεία προπονητής, με την υπόθεση να συζητείται την Παρασκευή (10/06).

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα αιτήματα αναβολής των δύο ομάδων απορρίφθηκαν και πλέον αναμένεται το πόρισμα. Ο Απόλλων Πόντου, πάντως, ενημέρωσε ότι ο Πιερικός δεν παραστάθηκε. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Εκδικάστηκε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου κατά της ΠΑΕ Πιερικός. Στην ακροαματική διαδικασία ενώπιο της επιτροπής η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανέπτυξε δια του εκπροσώπου της κ. Αργύρη Λίβα τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να γίνει δεκτή, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ Πιερικός δεν παρέστη. Ο πρόεδρος της επιτροπής ζήτησε έως την Τρίτη 14/6 να κατατεθούν τα σχετικά υπομνήματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει σε απολογία στις 15 Ιουνίου τον Απόλλωνα Πόντου, ώστε να απολογηθεί για τη «βαρεία», σύμφωνα με την ΕΕΑ, παράβαση του ίδιου άρθρου έπειτα από καταγγελία του Πιερικού. Η ομάδα της Κατερίνης και η Καβάλα έχουν ζητήσει την ακύρωση της απόφασης της Super League 2 για ολική επικύρωση, αλλά απόφαση δεν έχει εκδοθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ενημέρωση της ΕΕΑ:

«1. α) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 8, 12 και 13 ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 7 ν.4809/2021. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ - ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

β) Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ - ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιούνιος 2022 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep