«Διαφορά... εννέα ετών με Πέντα»

Η ΕΕΑ που «καίει κάρβουνο» και η αντίδραση Γκαγκάτση για την προσφυγή του Μαρσέλο Πέντα. Εξοφλήθηκε ο Παναγιώτου.

Νέα αναβολή δόθηκε από την ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ στη συζήτηση της προσφυγής του Μαρσέλο Πέντα κατά του Πιερικού. Το αίτημα, ωστόσο, δεν ήταν της ΠΑΕ, αλλά του δικηγόρου του, Γιώργου Παναγόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (11/04) ο Παναγόπουλος ζήτησε αναβολή γιατί: «Υπάρχει εκκρεμότητα και στην ΕΕΑ με αντίστοιχη αίτηση. Ωστόσο δεν συνεδριάση, λόγω κωλύματος στη συγκρότηση. Καίει... κάρβουνο, συνεδριάζει όποτε θέλει. Εκεί μιλάμε για εκτέλεση της απόφασης».

Ο δικηγόρος του Πιερικού, Βασίλης Γκαγκάτσης δεν έφερε αντίρρηση στην αναβολή, αλλά είπε: «Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Μιλάμε για μία διαφορά προ εννέα ετών. Επικαλείται αθλητική διαδοχή για μία ΠΑΕ που ιδρύθηκε το 2020. Εσφαλμένα αναγράφεται ότι υποβιβάστηκε το 2013. Το 2015 υποβιβάστηκε. Η υποτιθέμενη διαφορά με την προηγούμενη ΠΑΕ είναι από το 2012. Τι να συζητήσουμε;». Τελικά η ΠΕΕΟΔ χορήγησε αναβολή για τις 9 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά στην προσφυγή του Μάριου Παναγιώτου αυτή ματαιώθηκε λόγω ολοσχερούς εξόφλησης, ενώ για τις 9 Μαΐου αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Καρβούνη.

Last modified onΠέμπτη, 14 Απρίλιος 2022 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep