Με αλλαγές το Αιγάλεω

Η αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι με την Κηφισιά.

Χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς σκοπεύει να δώσει ο προπονητής του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης από εδώ και στο εξής. Όπως δήλωσε για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (30/03, 15.00) με την Κηφισιά:

«Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ένα παιχνίδι που έχει και τον χαρακτήρα του Αθηναϊκού ντέρμπι. Είναι έας αγώνας όπου και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει. Το Αιγάλεω σε κάθε παιχνίδι έχει στόχο τη νίκη και αυτή θα διεκδικήσουμε και αύριο απέναντι στην Κηφισιά.

Από εκεί και μετά θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε στην βαθμολογία και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα παιδιά προκειμένου να κάνουμε και την αξιολόγηση μας για την επόμενη χρονιά. Το πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα ολοκληρώνεται και ήδη σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα για α κάνουμε τον σχετικό προγραμματισμό μας».

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βλάχος, Παπαγγελής, Σκεντεράι, Δημητριάδης, Βουκελάτος, Παυλής, Σέχου, Καββαδίας.

Η αποστολή: Φυλακτός, Σικαλιάς, Αναστασίου, Ανδρέου, Αρναρέλλης, Δακτυλίδης, Καθάριος, Καλύβας, Λάσκαρης, Μπαρμπαρούσης, Μπρέμπος, Ντρενογιάννης, Παναγιώτου, Παπανικόλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης, Χοτζάλι.

Last modified onΤρίτη, 29 Μάρτιος 2022 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep