Νέο καρέ προσφυγών στη Ρόδο

Καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων ζήτησε η ΠΑΕ. «Έχει πληρώσει δύο από τους έντεκα», είπε ο δικηγόρος των Μακρή, Γιόνδη, Ρεβυθόπουλου, Τσίπρα.

Γεμάτο με υποθέσεις προσφυγών της Ρόδου ήταν το πινάκιο του Διαιτητικού Δικαστηρίου την Τρίτη (22/02). Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι αιτήσεις επιβολής ποινών των Βαγγέλη Μακρή, Αντώνη Γιόνδη και αυτές της ενεργοποίησης ποινών των Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου, Ανδρέα Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στα αιτήματα ενεργοποίησης ποινών η ΠΑΕ δεν παραστάθηκε. Στις άλλες δύο υποθέσεις η δικηγόρος, Δόξα Τσαγκαράκη ζήτησε αν γίνεται να εκδοθούν αποφάσεις σε μακρινότερη ημερομηνία, γιατί «οι προηγούμενοι έχουν εξοφληθεί».

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Γιώργος Καλούδης ανέφερε ότι στον Μακρή έχουν επιδικαστεί 20.300 ευρώ και έως τώρα δεν έχει γίνει καμία καταβολή. Στην υπόθεση του Γιόνδη ο δικηγόρος του, Μανώλης Αλαφραγκής ζήτησε σύντομη απόφαση και επεσήμανε: «Είναι μία αλήθεια ότι η Ρόδος έχει πληρώσει μεν, αλλά τους δύο από τους έντεκα δε. Πράγματι άλλες προσφυγές δεν υπάρχουν, αλλά δεν γνωρίζουμε τι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στη δύναμη της ομάδας».

Last modified onΤετάρτη, 23 Φεβρουάριος 2022 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep