Με 16άδα το Αιγάλεω

Τι δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Με αποστολή 16 ποδοσφαιριστών αναχώρησε για την Κρήτη το Αιγάλεω εν όψει του αγώνα της Κυριακής (20/02, 14.45) με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Παπανικόλας, Καθάριος, Βλάχος, Βουκελάτος, Παπαγγελής, Καββαδίας, Σέχου, Ντρενογιάννης και o Σταματάκης. Εξέτισε ο Λάσκαρης.

Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Παίζουμε απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει βρει ρυθμό και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάποιες ελλείψεις, αλλά προχωράμε βάση του πλάνου μας. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Παρά τις όποιες ελλείψεις, έχουμε πίστη και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξουμε αύριο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να βοηθήσει και ο καιρός σ’ αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα ήταν ένα δύσκολο μίνι πρωτάθλημα. Είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Το θέμα είναι να μην έχει καμία ομάδα κάποιον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά το αυριανό παιχνίδι είναι και το τελευταίο αυτής της σειράς καθώς μετά μπαίνουμε σε μια ροή κανονικότητας. Πιστεύω ότι θα βρούμε τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι παρά την κούραση και τις απουσίες και όπως προείπα να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Πάνω κάτω βλέπουμε ότι στις ομάδες δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ανεξαρτήτου έδρας και να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Το θέμα είναι το ποιος πιστεύει περισσότερο στο παιχνίδι. Εμείς βαδίζουμε πάνω στο πλάνο μας, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και για αυτό πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η αποστολή: Σικαλιάς, Φυλακτός, Ανδρέου, Καλύβας, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόιπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσίτσαρης, Αρναρέλλης, Παυλής, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης, Χοτζάλι.

Last modified onΣάββατο, 19 Φεβρουάριος 2022 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep