Απόρριψη για τη Ρόδο

Επιβολή ποινών για οφειλές σε Ρεβυθόπουλο, Τσίπρα και απόρριψη του αιτήματος δοσοποίησης.

Διπλή επιβολή ποινών για τη Ρόδο λόγω οφειλών στους Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο (9.158 ευρώ), Ανδρέα Τσίπρα (15.029 ευρώ). Η ΠΑΕ, όπως σας είχε ενημερώσει το FL News, είχε καταθέσει αίτηση δοσοποίησης, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Φυσικά δεν υπάρχει τώρα ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών, αφού οι δύο υποθέσεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο στάδιο ενεργοποίησης...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ρόδος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή– Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου του Χρήστου, του συνολικού ποσού των εννέα χιλιάδων, εκατό πενήντα οκτώ ευρώ και ογδόντα τεσσάρων λεπτών (9.158,84) την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ρόδος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή–Ανδρέα Τσίπρα του Σταύρου, του συνολικού ποσού των δεκαπέντε χιλιάδων, είκοσι εννέα ευρώ και εννέα λεπτών (15.029,09), την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΤρίτη, 01 Φεβρουάριος 2022 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep