Με τις γνωστές απουσίες

Η αποστολή της Κηφισιάς εν όψει του αγώνα με τα Χανιά.

Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής (05/12, 14.45) στα Χανιά στους Καραγκούνη, Φερέιρα. Η αποστολή:

Μιχελής, Κολοβούρης, Αντωνόπουλος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Σμπώκος, Παπαγγελής, Γκότοβος, Πριόνας, Παπασάββας, Πρίτσας, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Τζέλη, Οικονομίδης, Κρητικός, Τετέι, Γιαννιτσάνης, Καλλέργης.

Ο Ανδρέας Κολοβούρης μίλησε για την αναμέτρηση με τα Χανιά, αναφέροντας:

«Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα, που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές κι έχει έναν σημαντικό κορμό από την περσινή σεζόν. Πέρα από το τακτικό κομμάτι, που είναι πάντα σημαντικό, πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο πάθος και την πραγματική αποτύπωση στον αγωνιστικό χώρο τού πόσο πολύ θέλει τη νίκη κάθε ομάδα. Παρά την ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, θεωρώ πως είμαστε σε καλό μομέντουμ. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι από το τεχνικό επιτελείο για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως το δουλεύουμε από την έναρξη της προετοιμασίας, ακολουθώντας πιστά το πλάνο που υπάρχει με στόχο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΣάββατο, 04 Δεκέμβριος 2021 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep