«Πιο εύκολα γκολ»

Ανήμερα του αγώνα με τον ΟΦΙ θα ανακοινώσει την αποστολή του Αιγάλεω ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Το Αιγάλεω υποδέχεται το Σάββατο (20/11, 15.00) τον ΟΦ Ιεράπετρας και ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης που δεν ανακοίνωσε αποστολή, ανέφερε:

«Παιχνίδι δύσκολο, παιχνίδι ιδιαίτερο. Είναι ιδιαίτερο γιατί η Ιεράπετρα είναι μια ομάδα που έχει πολλούς ξένους (Αργεντίνους) που είναι άγνωστοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απ’ ότι είδαμε στο βίντεο και το ματς με την Καλλιθέα είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και σε ατομικό επίπεδο. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή.

Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί. Δείξαμε όλη την εβδομάδα ότι η προετοιμασία μας κύλησε πολύ καλά και θέλουμε να κρατήσουμε το επίπεδο που είχαμε στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε πιο εύκολα γκολ. Δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή τη βδομάδα σ’ αυτό το κομμάτι και εύχομαι με σοβαρότητα, πειθαρχία και την βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη που θα είναι καθοριστική για την μετέπειτα πορεία μας»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Τριμμάτης δήλωσε «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μέσα στην έδρας μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Το δείξαμε και με τα Χανιά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο που το χρειαζόμαστε . Πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από εμάς και μόνο. Το θέμα είναι να είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι όπως μας ζητά ο προπονητής μας για να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο προηγούμενο εντός έδρας αγώνα μας. Ήταν φανταστικός και τον θέλουμε δίπλα μας και ακόμη περισσότερο».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Νοέμβριος 2021 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep