Επιστροφή Μπενγκόα

Ο Μάρτιν Μπενγκόα έπαιξε στο φιλικό της Αναγέννησης κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Η ενημέρωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα μας το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μακρυχώρι κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα. Στο γήπεδο λοιπόν του Απόλλωνα, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, χάρη στη σπουδαία δουλειά των ανθρώπων που το επιμελούνται η Αναγέννηση μετά το παιχνίδι του Σαββάτου στην Καβάλα, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε , έδωσαν μια φιλική αναμέτρηση κόντρα στους «κυανόλευκους», οι οποίοι πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού στην Α΄Ερασιτεχνική.

Ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ πήραν αγωνιστικά λεπτά και παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα όπως ο Ανδρέου, ο Μπακρατσάς και ο Β.Θεολόγης, οι οποίοι είχαν καλή αγωνιστική εικόνα. Πολύ καλή εμφάνιση και για τους δύο τερματοφύλακες τον Φιλίπ Ντμίτροβιτς, που αγωνίστηκε για 90 λεπτά αλλά και για τον Γκαντή, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Απόλλωνα, αλλά ανήκει στην ομάδα μας. Σαν ιδιαίτερα θετική είδηση και εξέλιξη για την ομάδα μας κρατάμε την επιστροφή του Μάρτιν Μπενγκόα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, όχι μόνο επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά έδειξε και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού στο διάστημα που αγωνίστηκε δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες στιγμές, ενώ χρίστηκε και σκόρερ.

Να σημειωθεί πως οι Μπάλλας, Σταμόπουλος, Μπραμπίγια, Βιντάλ και Ροβίθης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Ξέρρας και Κουτρομάνος, που ταλαιπωρούνται από ίωση.
Άπαντες έβγαλαν τεράστια διάθεση στο χορτάρι, δείχνοντας πως το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μεταφέρεται και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και εκεί φυσικά μοναδικός στόχος θα είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep