Προς Γ' Εθνική ο Πανιώνιος

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Γιάννης Τσακουμάκος. Τα χρέη αποδείχτηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Μόνο τους τελευταίους μήνες στην ΕΠΟ είχαν εκδικαστεί περισσότερες από 20 προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου. Τα χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα ξεπερνούν τα 2,3 εκατ. ευρώ και ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, Γιάννης Τσακουμάκος κλήθηκε να πετύχει διακανονισμούς. Πλην ελαχίστων, οι υπόλοιποι δεν τους δέχτηκαν, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να αποσύρει το ενδιαφέρον του...

Ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας μετέφερε την απόφαση του πελάτη του να κάνει πίσω στη συνάντηση που είχε με τη διοικούσα επιτροπή τη Δευτέρα (06/09). Έτσι, ο Ιστορικός οδεύει ολοταχώς προς τη Γ' Εθνική, καθώς η διοικούσα επιτροπή δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά. Τα χρέη, άλλωστε, αποδείχτηκαν πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζε αρχικά ο Τσακουμάκος, ενώ άλλη λύση στον ορίζοντα δεν υφίσταται.

Υπενθυμίζεται ότι για να υπογραφούν επαγγελματικά συμβόλαια οι Κυανέρυθροι έπρεπε να πληρώσουν περίπου 200 χιλιάδες, για την εγγυητική 150 χιλιάδες, ενώ το ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ έπρεπε να είναι 350 χιλιάδες.

Last modified onΔευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep