Παπακωνσταντίνου: «Αβεβαιότητα»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Στέλιου Τσουκάνη σε βάρος της Νίκης Βόλου.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο συζητήθηκε τη Δευτέρα (20/08) η προσφυγή του Στέλιου Τσουκάνη κατά της Νίκης Βόλου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τα κυανόλευκα από το 2013 έως και τη σεζόν 2014-15, οπότε η ομάδα της Μαγνησίας διαλύθηκε.

Όπως ανέφερε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του, Γιώργος Παναγόπουλος:

«Έχει απασχολήσει το Διαιτητικό ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και με τον Άρη. Έχει χάσει χρήματα από Άρη, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου. Επικαλούμαι την απόφαση του Ψιάνου που είχε στα χέρια του απόφαση του 2014. Η δική μας είναι του 2015. Ο Τσουκάνης είναι μεταξύ αυτών που έχουν δικαιωθεί στη FIFPro. Αυτή έκανε δεκτό το 50% της παλιάς οφειλής και θα του δώσει 5.000 ευρώ».

Η δικηγόρος της ΠΑΕ, Αφροδίτη Γραμμένου κατέθεσε ένσταση ελλείψεως παθητικής νομιμοποίησης και καταχρηστικότητας. Όπως είπε, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων πριν την ολοκλήρωση της σεζόν 2014-15. Κατέθεσε μεν προσφυγή, αλλά το 2019 ιδρύθηκε νέα ΠΑΕ. «Η πρώτη φορά που ενημεώθηκε η διοίκηση ήταν από το εξώδικο της 2/6/21», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν κατέθεσε αίτηση επιβολής ποινών ή αναγγελία απαίτησης στον εκκαθαριστή».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπογράμμισε ότι: «Στις 2 Ιουνίου ενημερωθήκαμε. Όλο αυτό δημιουργεί αβεβαιότητα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ».

Last modified onΤρίτη, 31 Αύγουστος 2021 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep