«Έχουμε κάνει υπέρβαση»

Ο Παναγιώτης Πλαβούκος μίλησε στο Fl News για την ΑΣΑ και τη δική του «ώριμη» χρονιά.

[googlead][/googlead]

Βασικός ποδοσφαιριστής στην εφετινή Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ο Παναγιώτης Πλαβούκος. Με 21 συμμετοχές και 2 γκολ στη Football League ο 23χρονος επιθετικός έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο να βρίσκεται η ΑΣΑ πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από 23 αγωνιστικές.

Έχοντας περάσει από Μανδραϊκό, Θρασύβουλο, Βέροια, Αστέρα Μαγούλας, Εθνικό Γαζώρου, Ζάκυνθο, Πανελευσινιακό και Αχαρναϊκό, ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει στο Fl News ότι η εφετινή είναι η πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του. Αναφέρεται στη θεσσαλική ομάδα, αλλά και στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

-Πώς αξιολογείς την εφετινή προσπάθεια της Αναγένννησης;
«Είμαστε μια από τις πιο νεανικές ομάδες της Β' Εθνικής. Μπορεί να λείπει η εμπειρία αλλά το ταλέντο και η δίψα για διάκριση υπερτερεί. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά έχουμε κάνει υπέρβαση που με τόσες δυσκολίες και προβλήματα έχουμε την ομάδα πάνω απο τη ζώνη...».

-Θεωρείς ότι αξίζατε να είστε υψηλότερα ή ίσως και χαμηλότερα;
«Πιστεύω πως αν δεν υπήρχαν οικομομικές δυσκολίες, η ομάδα ίσως και να ήταν ψηλότερα και να είχε σωθεί από τώρα».

-Θα τα καταφέρετε να μείνετε στην κατηγορία;
«Με τη νίκη μας επί του Καραϊσκάκη, κάναμε ένα καθοριστικό βήμα. Ακομα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και στα επόμενα ματς να εξασφαλίσουμε τη παραμονή μας στην κατηγορία. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

-Πώς βλέπεις τη δική σου χρονιά και το μέλλον σου;
«Έχω μια σταθερή παρουσία στην κατηγορία εδώ και αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές. Το ίδιο κι εφέτος. Κάνω αρκετά καλή χρονιά και νιώθω πιο ώριμος από ποτέ ποδοσφαιρικά. Ευελπιστώ στο μέλλον να κάνω το βήμα για πιο ψηλά».

-Με αφορμή αυτή την συνέντευξη, τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο;
«Τα πράγματα τα οποία συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο ειναι θλιβερά και μειώνουν τον πολιτισμό μας διεθνώς. Μακάρι σύντομα να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep