«Σπάρτη με... χαρακτήρα»

Ο μέσος της Σπάρτης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή και στην επικείμενη επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92,8 φιλοξενήθηκε ο μέσος της Σπάρτης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Στάθηκε στον... χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα της Λακωνίας, μίλησε για τα φαβορί ανόδου και αναφέρθηκε για την επικείμενη επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος του Άρη. Αναλυτικά:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι της Σπάρτης με την Παναχαϊκή:

«Ήταν ένα ντέρμπι της Πελοποννήσου. Το παιχνίδι ήταν περισσότερο σε αμυντικό τομέα, αλλά τις φάσεις τις είχαμε εμείς. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει βρει τον χαρακτήρα της και δίνει ό,τι μπορεί για το αποτέλεσμα και το κάνει περίφημα»

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας:

«Είναι νέα ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι, με νέα παιδιά, αυτό που βλέπουμε είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάνω απ' όλα να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

Για την Παναχαϊκή:

«Είναι μια καλή ομάδα που θέλει να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο. Είναι από τις λίγες ομάδες που έχει παίκτες έμπειρους, αλλά έχει και νεαρά παιδιά που έχουν δει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει να είναι στη Β’ Εθνική. Φέτος μπορεί να μην έχει το περσινό μπάτζετ με τα μεγάλα ονόματα, αλλά η ομάδα έχει ουσία και παίζει σημαντικό ρόλο στη Football League.

Πώς βλέπεις το παιχνίδι της Σπάρτης με τον Άρη:

«Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά, κοιτάμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Ο Άρης είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι μπορούμε από αυτό τον αγώνα».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος του Άρη παίζει σημαντικό ρόλο, στηρίζει την ομάδα και στα καλά και στα κακά, και είναι μια καυτή έδρα».

Η διαφορά του Άρης πέρυσι με φέτος:

«Η διαφορά που υπάρχει είναι ότι μπορεί να μην έχει τα ονόματα που ήταν πέρυσι, αλλά φέτος έχει ουσία. Αυτό τον διαφοροποιεί από πέρυσι».

Ένα σχόλιο για τον ίδιο όταν αγωνιζόταν στον Άρη:

«Πέρασα καλές και κακές στιγμές στον Άρη. Ήμουν τρία χρόνια, είχα και έναν άσχημο τραυματισμό που με κράτησε αρκετό καιρό εκτός, αλλά πάνω απ' όλα κράτησα τις καλές στιγμές για εμένα και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Είναι μια ομάδα που συμπαθώ πολύ».

Το θετικό από την παρουσία του στον Άρη:

«Είναι πολλές οι στιγμές και οι εμπειρίες που πήρα από αυτή την ομάδα. Τα γκολ που έβαλα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ και το ντεμπούτο μου που ήταν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη και θα γίνει σύντομα να υπάρξει ξανά ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όπως δείχνουν όλα είναι το απόλυτο φαβορί».

Για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος:

«Τα Τρίκαλα έχουν καλή ομάδα, είναι ο ΟΦΗ που έχει κάποια προβλήματα και η Δράμα με τις μετάγραφες που έκανε έχει μια καλή ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep