Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νεαροί παίκτες με έμπειρο προπονητή»

Θέση για όλα τα ανοικτά ζητήματα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε ο Λάκης Καραογλανίδης στο «FL News». Ο πρόεδρος της ομάδας της Πέλλας επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ότι ο Δημήτρης Τομπάζης αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο, στήριξε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου (για τον οποίο ο Τομπάζης άφησε αιχμές), ξεκαθάρισε ότι τα Γιαννιτσά πάνε για έμπειρο προπονητή που θα μπορεί να επιβάλλεται στους ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των οφειλών προς τους παίκτες.

Η δήλωση του Λάκη Καραογλανίδη έχει ως εξής:

 

«Ο Δημήτρης Τομπάζης μπορεί να πρόσφερε τα μέγιστα στην Αναγέννηση, ωστόσο η φιλοσοφία της ομάδας είναι να πάρει νέο προπονητή, εκτός Γιαννιτσών, ο οποίος θα μπορεί να επιβάλλεται στους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε έναν πιο έμπειρο τεχνικό. Ευχαριστούμε ως διοίκηση τον κ. Τομπάζη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

Όσο για τα όσα είπε εναντίον του Δημήτρη Παπαδημητρίου, θέλω να πω ότι ο Δημήτρης περισσότερο καλό, παρά κακό έκανε στην Αναγέννηση. Ήταν δίπλα μας όποτε του ζητήσαμε βοήθεια και χωρίς να πάρει χρήματα, εντελώς ανιδιοτελώς, προσέφερε τα μέγιστα αυτή τη χρονιά. Ήταν δίπλα μας όταν τον χρειαστήκαμε.

 

Η φιλοσοφία της Αναγέννησης δεν αλλάζει. Θα στηριχτούμε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές μέχρι 22 ετών, με την προσθήκη λίγων έμπειρων παικτών. Μέσα στην εβδομάδα θα εξοφλήσουμε τους παίκτες και θα κάνουμε κουβέντα μαζί τους για ανανεώσεις συμβολαίων. Θα μας στηρίξει και ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Δελιορίδης, διότι ο ΟΠΑΠ αργεί υπερβολικά».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούνιος 2012 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep