Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γυρίστε στο γήπεδο…»

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης έκανε άνοιγμα στους οπαδούς της Παναχαϊκής.

Πώς και πώς δήλωσε ότι περίμενε την επιστροφή του στην Παναχαϊκή ο Λεωνίδας Κυβελίδης. Ο 29χρονος επιθετικός μίλησε στο «Ράδιο Γάμμα» και μεταξύ άλλων ζήτησε από τους οπαδούς να βάλουν στην άκρη τις όποιες διαφορές έχουν με τον Αλέξη Κούγια και να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια των Αχαιών.

Όπως δήλωσε ο Κυβελίδης:

«Περίμενα πώς και πώς να γυρίσω. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα με τον κόσμο και ήταν ένας από τους λόγους, που επέλεξα να έρθω στην Παναχαϊκή, γιατί όπως γνωρίζετε είχα και άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες με καλύτερα λεφτά, αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή. Και ένας από τους λόγους, που επέστρεψα ήταν η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο μου».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και τον ρόλο που έπαιξε ο κουμπάρος του, Λυμπέρης Στεργίδης και ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός είπε:

 

Όπως γνωρίζετε μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος είναι δύσκολο να κλείσει μια μεταγραφή. Μίλησα με τον πρόεδρο, μίλησα με τον κ. Σπανό και με τον Στεργίδη. Όλοι έπαιξαν ρόλο. Κάναμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν αυτό, που επιθυμούσαμε όλοι μας...Λεωνίδας Κυβελίδης

«Όπως γνωρίζετε μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος είναι δύσκολο να κλείσει μια μεταγραφή. Μίλησα με τον πρόεδρο, μίλησα με τον κ. Σπανό και με τον Στεργίδη. Όλοι έπαιξαν ρόλο. Κάναμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν αυτό, που επιθυμούσαμε όλοι μας».

Για τους στόχους πλέον του ίδιου σημείωσε:

«Εγώ δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, όπως ξέρετε ο χαρακτήρας μου δεν είναι αυτός. Πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιείς, απ’ ότι βλέπω η ομάδα είναι νεανική, ο πρώτος στόχος είναι τα πλέι οφ, που δεν είναι εύκολος, παρά του ότι η ομάδα είναι δεύτερη. Άμα δείτε το δικό μας ρόστερ, σε σχέση με τις άλλες ομάδες, ακόμα και με τον Απόλλωνα που ήμουν, είμαστε πολύ νεανική ομάδα. Αν καταφέρουμε και μπούμε στα πλέι οφ θα είναι επιτυχία. Αν μπεις, εκεί είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω ότι θα βοηθήσω με την παρουσία μου και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά όσο μπορώ με τη σχέση μου που έχω με τον κόσμο. Ελπίζω να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο αγωνιστικά…

 

Να τους μαζέψουμε Όλοι γνωρίζουμε τις διαφορές, που υπάρχουν μεταξύ των φιλάθλων και του προέδρου. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να εξομαλυνθούν αυτές οι σχέσεις και ο κόσμος να επιστρέψει.

Χρειάζεται ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε τις διαφορές, που υπάρχουν μεταξύ των φιλάθλων και του προέδρου. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να εξομαλυνθούν αυτές οι σχέσεις και ο κόσμος να επιστρέψει. Όποιος θέλει βέβαια και ελπίζω σιγά σιγά εμείς να τον αναγκάσουμε τις εμφανίσεις μας να γυρίσει στο γήπεδο. Να τους μαζέψουμε όλους».

Για τη μάχη της ανόδου τόνισε:

«Πέρα από την ΑΕΚ, που έχει την καλύτερη ομάδα, οι άλλες θέσεις θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι αν βελτιωθούμε και στα εκτός έδρας και πάρουμε κάποια αποτελέσματα θα μπούμε στα πλέι οφ. Υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλωνας, τα Χανιά, ακόμα και η Ερμιονίδα, όπως βλέπετε έχει ανέβει, είναι δυνατές ομάδες. Χρειάζεται συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Κανένα δεν είναι εύκολο. Έχουμε πιθανότητες, η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε. Η Παναχαϊκή έχει νεανική ομάδα, παίζει ποδόσφαιρο ενθουσιασμού και αυτό βγάζει παίζει ένα όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Γιατί αν βγάλουμε τα νούμερα έχουμε από τις καλύτερες επιθέσεις».

Last modified onΠέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep