Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ο πρόεδρος δεν ήθελε να παίζω»!

Ο Νταβίντ Μάινθ μίλησε για την... κόλαση της Λάρισας.

Ένας από τους ξένους που ήρθαν το καλοκαίρι στην ΑΕΛ με την προοπτική να προσφέρουν, αλλά έφυγαν άπραγοι είναι ο Νταβίντ Μάινθ. Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός πήρε πρόσφατα μεταγραφή στην Ουέσκα και σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στη «Mundo Deportivo» μίλησε για το πέρασμά του από τους «βυσσινί» και κατήγγειλε ότι δεν έπαιζε με... εντολή προέδρου!

Η ισπανική εφημερίδα, μάλιστα, χαρακτήρισε... κόλαση την εμπειρία του Μάινθ. Το flnews.gr μετέφρασε τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο ποδοσφαιριστής και σας τα παρουσιάζει.

Αρχικά ο Μάινθ ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Όλα πήγαν στραβά, από τη στιγμή που πήγα μέχρι τη στιγμή που έφυγα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να κάνω επανεκκίνηση στην καριέρα μου με την Ουέσκα και να προβιβαστούμε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν».

Για το τι συνέβη:

«Πολλά πράγματα, πολλά... Δεν αγωνιζόμουν. Και όχι γιατί δεν ήμουν καλός, όχι. Δεν έπαιζα, γιατί ο πρόεδρος είχε δώσει εντολή να μην αγωνίζομαι εγώ και άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές ούτε λεπτό! Όχι γιατί ο προπονητής δεν μας ήθελε. Κάθε μέρα γινόταν και κάτι καινούργιο...».

Για το τι έκανε τα πράγματα τόσο άσχημα:

«Από τη στιγμή που πήγα υπήρχαν πολλά προβλήματα. Τραυματίστηκα στην αρχή και μου είπαν ότι ήρθα τραυματίας από την Ισπανία. Μετά υπήρχαν προβλήματα με τον εκπρόσωπό μου και την αμοιβή μου. Τα πράγματα χειροτέρευαν μέχρι τη στιγμή που δεν υπήρχε επιστροφή. Και υπό αυτές τις συνθήκες το καλύτερο ήταν να επιστρέψω στην πατρίδα μου».

Last modified onΤρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep