Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Για αυτό έφυγα...»

O Γιώργος Κούτσης μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Για τα «εργαλεία» που... δεν είχε και το βοηθητικό που προκαλούσε τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε ο Γιώργος Κούτσης. Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας της Εύβοιας μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο και ανέφερε:

«Με δική μου πρωτοβουλία λύθηκε η συνεργασία. Οι λόγοι είναι πολλοί. Υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και όταν δεν έχεις στη διάθεσή σου παίκτες - κλειδιά, δεν μπορείς να βοηθήσεις μία ομάδα, ή να κάνεις πράξη όσα έχεις στο μυαλό σου. Δεν μπορούσω να βοηθήσω όπως ήθελα και έφυγα για να έρθει κάποιος άλλος που ενεδεχομένως θα ταιριάξει καλύτερα».

Για τα προβλήματα της κατηγορίας είπε:

«Όταν θέλουμε να συνεργαστούμε με ομάδα ξεκινάμε και ρωτάμε τα βασικά. Για παράδειγμα, η πρώτη ερώτηση αφορά αν η ομάδα έχει γήπεδο. Οι μισές δεν έχουν και ένα 30% έχει ένα υποτυπώδες που το βαφτίζουν βοηθητικό. Εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Το δικό μας υποτυπώδες βοηθητικό μας έκανε ζημιά και μας δημιουργούσε τραυματισμούς στα πέλματα, στα γόνατα, στις αρθρώσεις, στη μέση. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή της Football League να αποδώσει τη σκέψη του και τη φιλοσοφία του από τη στιγμή που δεν έχει τα απαραίτητα».

Last modified onΠέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep