Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δήμου και... επιχειρηματίας

Ο Παύλος Δήμου αποχαιρέτησε τον Αιγινιακό και αναφέρθηκε στα επιχειρηματικά του σχέδια.

Παρελθόν από τον Αιγινιακό αποτελεί ο Παύλος Δήμου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε μία συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας της βόρειας Πιερίας, προκειμένου να μείνει για μία ακόμα σεζόν στους «κυανόλευκους», όμως τελικά οι δύο πλευρές δεν θα συνεργαστούν τη νέα χρονιά. Ο ίδιος με δηλώσεις του στο flnews.gr ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία, τόνισε ότι παρά τα 38 του χρόνια νιώθει δυνατός να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα και αναφέρθηκε στην επιχειρηματική του δράση.

«Είχα μιλήσει με τη διοίκηση και περίμενα δύο εβδομάδες για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τον Αιγινιακό. Ωστόσο, αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας», ανέφερε ο Δήμου και σημείωσε: «Ευχαριστώ τους διοικούντες για την πολύ ωραία χρονιά που περάσαμε. Ήταν μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν, αν σκεφτούμε ότι ήμασταν νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και εύχομαι στους κ.κ. Νικολαΐδη και Βλάχο να είναι και την επόμενη σεζόν επιτυχημένο το έργο τους».

Αν και 38 ετών ο Δήμου την περασμένη σεζόν είχε γεμάτη χρονιά (30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο). Δεν σκέφτεται, λοιπόν, να κρεμάσει ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και όπως δήλωσε: «Θεωρώ ότι έχω ακόμα δύο χρόνια καριέρας. Η προηγούμενη σεζόν κύλησε χωρίς τραυματισμούς και νιώθω δυνατός να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο».

Επόμενος σταθμός της καριέρας του, ο ίδιος θα επιδιώξει να είναι σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως είπε ήδη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά: «Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να είμαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω ανοίξει μία καφετέρια γνωστής αλυσίδας και ήδη βρίσκομαι σε επαφές με ομάδες της πόλης για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Σχετικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος, ο Δήμου συμπλήρωσε: «Ήταν κατώτερο του αναμενόμενου. Θεωρώ ότι δεν βοήθησε το γεγονός ότι το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο ομίλους. Από την επόμενη χρονιά, οπότε θα μειωθούν οι ομάδες, το επίπεδο θα ανέβει».

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep