Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Τώρα θα δείτε ποιος είναι ο Πάτρικ»

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μιλά στο flnews.gr και υπόσχεται πολλά γκολ με τη φανέλα του Αχαρναϊκού.

Έκανε αίσθηση η μεταγραφή του Πάτρικ Ογκουνσότο στον Αχαρναϊκό. Τα χρόνια για τον Νιγηριανό στράικερ μπορεί να περνούν, αλλά αυτός και... φίρμα παραμένει, αλλά και γκολ βάζει.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής στην ομάδα του Μενιδίου, ύστερα από μια καριέρα σε Πανηλειακό, ΑΠΟΕΛ, Εργοτέλη, Βέστερλο, ΟΦΗ, Αναγέννηση Επανομής και Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Ογκουνσότο επέλεξε να μιλήσει στο flnews.gr για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του και ανέφερε ακριβώς τα εξής: «Ο Αχαρναϊκός θα παίξει σε νέα κατηγορία, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πάμε καλά. Μίλησα με τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλοι μου φέρθηκαν πολύ ωραία. Είναι καλός προπονητής ο κ. Στράντζαλης και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα παίξω στον Αχαρναϊκό. Όπως πάντα θα προσπαθώ να βάζω γκολ. Την ξέρω καλά τη δουλειά μου. Όποτε μπαίνω σκοράρω... Στον Ολυμπιακό Βόλου ήθελα να αγωνίζομαι περισσότερο. Τώρα όμως που θα παίζω συνέχεια θα δουν όλοι ποιος είναι ο Πάτρικ. Πέρσι έβαλα 12 γκολ, τώρα θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερα. Η ομάδα θα κάνει κι άλλες μεταγραφές και θα γίνει πολύ δυνατή...».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούλιος 2013 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep