Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εχουμε διαβεβαιώσεις»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης που μίλησε για διαβεβαιώσεις και σιγουριά πως η ομάδα του Βόλου θα αγωνίζεται στην Football League αυτή τη σεζόν. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης που μίλησε για διαβεβαιώσεις και σιγουριά πως η ομάδα του Βόλου θα αγωνίζεται στην Football League αυτή τη σεζόν.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης είπε πως έχει διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην Football League.

«Έχουμε διαβεβαιώσεις για τη Β’ Εθνική. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα και να λέμε τι θα πουν οι αρμόδιοι πριν απ’ αυτούς. Εγώ είμαι σίγουρος για τη δικαίωση, αλλά μας κυνηγάει ο χρόνος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας δεχθούν στη Football League. Τότε θα μιλάμε για πραξικόπημα και από την άλλη μεριά (σ. του Ολυμπιακού Βόλου) για επανάσταση».

Δηλώσεις στο Σπορ FM Μαγνησίας έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του Βόλου θα αγωνιστεί στην Football League. Δεν θέλησε να πει από που εχει τις διαβεβαιώσεις που υποστηρίζει. Μίλησε για πολλά και είπε πως δεν είναι εύκολο για την ομάδα να περιμένει, διότι βρίσκεται σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές και προπονητές που δεν μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια και να βεβαιωθούν για το μέλλον τους.

Οι κυριότερες ατάκες από την συνέντευξη που έδωσε ήταν οι εξής:

«Είναι νομικό το θέμα. Θα γίνουν κι άλλες τροποποιήσεις στο ποδόσφαιρο, τις οποίες δε θα τις ανακοινώσω εγώ. Θα γίνουν αλλαγές και στη Σούπερ Λιγκ και στη Football League, ίσως και παρακάτω».

«Κλείσαμε χρόνο και ακόμη να βγει δικαστική απόφαση. Η συνδιαλλαγή στην Ελλάδα είναι το καλύτερο πράγμα. Ακολουθήσαμε αυτόν τον δρόμο, γιατί αλλιώς θα περιμέναμε τον Νοέμβριο απόφαση δικαστηρίου. Δε θα έπαιζε ο Ολυμπιακός πουθενά και θα πηγαίναμε για το 2013-14. Θα ξεχνούσαμε ό ένας τον άλλον. Γι’ αυτό προτίμησα να παίξουμε στη Β’ Εθνική, όχι ότι απέκλεισα εγώ τη Super League. Αν υποθέσουμε ότι μας δέχονταν στη Super League τώρα και γίνονταν 18 οι ομάδες, δε θα υπήρχαν ενστάσεις από ομάδες της Football League; Άρα δε θα μπορούσαμε να παίξουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους».

«Έχουμε διαβεβαιώσεις για τη Β’ Εθνική. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα και να λέμε τι θα πουν οι αρμόδιοι πριν απ’ αυτούς. Αυτό που θέλεις εσύ, μπορεί να το διεκδικεί και κάποιος άλλος. Άρα δε χρειάζεται να ξέρει τι θέλεις εσύ ακριβώς. Εγώ

«Κλείσαμε χρόνο και ακόμη να βγει δικαστική απόφαση. Η συνδιαλλαγή στην Ελλάδα είναι το καλύτερο πράγμα. Ακολουθήσαμε αυτόν τον δρόμο, γιατί αλλιώς θα περιμέναμε τον Νοέμβριο απόφαση δικαστηρίου. Δε θα έπαιζε ο Ολυμπιακός πουθενά και θα πηγαίναμε για το 2013-14. Θα ξεχνούσαμε ό ένας τον άλλον».

είμαι σίγουρος για τη δικαίωση, αλλά μας κυνηγάει ο χρόνος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας δεχθούν στη Football League. Τότε θα μιλάμε για πραξικόπημα και από την άλλη μεριά (σ. του Ολυμπιακού Βόλου) για επανάσταση».

«Είναι νομικό το θέμα. Θα γίνουν κι άλλες τροποποιήσεις στο ποδόσφαιρο, τις οποίες δε θα τις ανακοινώσω εγώ. Θα γίνουν αλλαγές και στη Σούπερ Λιγκ και στη Football League, ίσως και παρακάτω».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιούλιος 2012 02:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep