Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοντέων: «Μακάρι να τα βρούμε...»

Στον Πιερικό θεωρούν ότι ο Πέτρος Κοντέων έκανε προσφυγή για να πάει στη Δόξα Δράμας, αλλά ο ίδιος δίνει διαφορετική διάσταση στο θέμα...

Παρελθόν από τον Πιερικό είναι πιθανό να αποτελέσει ο Πέτρος Κοντέων έπειτα από την απόφασή του να καταθέσει προσφυγή. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στελέχη της ΠΑΕ, κατέφυγε στη λύση αυτή λόγω της πίεσης που δέχτηκε από τον νέο προπονητή της Δόξας Δράμας, Σούλη Παπαδόπουλο, όμως ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι πληροφορίες που διοχετεύτηκαν είναι ψευδείς.

Σύμφωνα με τον Κοντέων, ο ίδιος παρέλαβε 1.500 ευρώ από τη διοίκηση και συμφώνησαν ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου θα επικοινωνούσαν εκ νέου για τα υπόλοιπα δεδουλευμένα (17.000 ευρώ).

Η ΠΑΕ του πρότεινε να πάρει 12.000 (δεν συμπεριέλαβε ενοίκια, δώρα καθώς μισθό και δόση συμβολαίου Ιουνίου), εκείνος δεν συμφώνησε και στις 25 Ιουνίου κατέθεσε προσφυγή. Άρα, καμία πίεση από τη Δόξα Δράμας δεν υπήρχε…
«Δεν βρήκα καμία ανταπόκριση και γι’ αυτό προχώρησα σε αυτή την κίνηση», είπε ο Κοντέων στο flnews.gr και πρόσθεσε: «Έχω όλη την καλή διάθεση να γεφυρωθεί αυτή η διαφορά και να συνεχίσω. Πέρασα πολύ καλά στον Πιερικό, δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά δεν διεκδικώ τίποτα άλλο παρά τα δεδουλευμένα. Είναι στο χέρι της διοίκησης να τα βρούμε. Είμαι ανοικτός να συζητήσουμε».

 


Last modified onΤετάρτη, 04 Ιούλιος 2012 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep