Αλλο η ένσταση, άλλο η φιλοξενία

Το «ευχαριστώ» και οι ευχές του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου προς την Καλλιθέα παρά την ένσταση κατά της ομάδας τους

[googlead][/googlead]

Μπορεί η ΠΑΕ Καλλιθέα να κατέθεσε ένσταση κατά της ομάδας τους (επειδή δεν μετέχει στην κεντρική ασφάλιση), μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ελ Πάσο» την Κυριακή 1 Απριλίου (0-1), ωστόσο οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πόντου πόσταραν ευχαριστήριο μήνυμα για τη φιλοξενία και ευχήθηκαν στον αθηναϊκό σύλλογο να ορθοποδήσει.

Αναλυτικά το ποστάρισμα τους στο Facebook:

«Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους, αλλά και τους φίλους της "ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ", για την άψογη φιλοξενία, στον χθεσινό αγώνα με την ομάδα μας. Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας, να ορθοποδήσει το ιστορικό σωματείο και να μπορέσουμε του χρόνου να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε επίσης την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, για την διάθεση προσκλήσεων στους φίλους της ομάδας. Να πούμε επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Χρήστο Πάτση (1973-1974) και Βασίλη Ιωαννίδη (1987-1993), που ήρθαν στο ξενοδοχείο όπου καταλύσαμε και είχαμε ατελείωτη κοκκινόμαυρη κουβέντα για περισσότερες από 3 ώρες!

Ραντεβού στο γήπεδο μας την Τετάρτη (4/4), ώρα 15:30, με αντίπαλο τον Εργοτέλη... Ελάτε να δείτε την ομάδα μας, που με το σερί των 7 νικών και της 1 ισοπαλίας, στα τελευταία 8 παιχνίδια, μας έχει δώσει χαρά αλλά και την ελπίδα, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Αν όχι τώρα, πότε;»

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep