Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τι άλλο θα δει η φετινή ΑΕΛ;

Ο Ζιώγας προγραμματίζει την επόμενη σεζόν και ο Πηλαδάκης μιλά με τον Καβακά!

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Κι όμως, δεν είναι... Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Μιχάλης Ζιώγας θα έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει το έργο του στην ΑΕΛ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Πηλαδάκης όχι μόνο σκέφτεται άλλη λύση, αλλά προκρίνει αυτή της επιστροφής του Τίμου Καβακά!

Οι όποιες επιλογές θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να θυμηθούμε τι δήλωνε ο Πηλαδάκης για τον Τιμόθεο Καβακά τον Νοέμβριο για την αποχώρηση του υποψήφιου διαδόχου του Καβακά και τέως βοηθού τους Κρις Κόουλμαν...

«Είναι πολύ καλός προπονητής και εξακολουθώ να το πιστεύω. Γι' αυτό και κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια να τον φέρουμε στην ομάδα μας, να τον βάλουμε δίπλα στον κύριο Κόουλμαν να μάθει πράγματα και να συνεχίσει την καριέρα του με περισσότερα εχέγγυα. Είναι, όμως ένας πολύ κακός επαγγελματίας και ανήθικος παράλληλα! 

Σηκώθηκε και έφυγε από την ομάδα ενώ έχει συμβόλαιο, πήγε σε μία ανταγωνιστική ομάδα (σ.σ. Πλατανιάς) και θα αποτανθούμε στη δικαιοσύνη για να λύσουμε το ζήτημα. Το λέω, γιατί έχω βαρεθεί να καταπίνω όλη την ανηθικότητα που εισπράττουμε. Κάποτε οι κακοί πρέπει επιτέλους να πηγαίνουν στον Καιάδα...».

Last modified onΤρίτη, 29 Μάιος 2012 02:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep