Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

"Εφερε τα under, over"

Η έκθεση της UEFA πρόσθεσε σκιές σε ένα πρωτάθλημα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από φήμες και παιχνίδια εντυπώσεων. Η έκθεση της UEFA πρόσθεσε σκιές σε ένα πρωτάθλημα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από φήμες και παιχνίδια εντυπώσεων.

Η έκθεση της UEFA έφερε τα πάνω, κάτω στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει κάτι εκτός από μια φούσκα για την οποία κανείς δεν καταλαβαίνει τον λόγο.

Το έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ βασίζεται αποκλειστικά στα ποσά που βρίσκονται σε κάποιες λίστες στοιχηματικών εταιριών και δείχνει πόσα χρήματα «επενδύθηκαν»  πάνω στο παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η Καλλιθέα αυτή τη σεζόν έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και οι περισσότερες νίκες της είναι με μεγάλα σκορ. Αυτό οδηγεί σίγουρα κάποιον να βάλει τα χρήματα του στο συν τρία γκολ. Η απόδοση, για όσους θυμούνται δεν ήταν παράξενη και απλά το ότι ο Ηρακλής Ψαχνών δεν δεχόταν εύκολα γκολ έδινε το κλειδί για ένα μεγαλύτερο ποσοστό.

Η ομάδα των Ψαχνών είχε δεκαπέντε συνεχόμενα παιχνίδι στο over πριν πάει στην Καλλιθέα, αλλά αυτό δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει αδίκημα. Τώρα, μένει να δούμε πόσα στοιχεία εκτός από τις ενδείξεις θα βγάλει η έκθεση που για όσους την έχουν διαβάσει μοιάζει με ένα σενάριο που δεν μπορεί  να βάλει σε περιπέτειες τις ομάδες της Καλλιθέας και του Ηρακλή Ψαχνών και απλά ήρθε για να προσφέρει μια σκιά σε κρίσιμο σημείο. Τόσο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όσο και για την έναρξη των play off.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep