Κοντυλιές και... χαμός! (videos)

Εκτοξεύθηκε το κέφι στο μπάρμπεκιου του ΟΦΗ, όταν εμφανίστηκε ο καλλιτέχνης Γιώργος Γλυκοκόκαλος.

Πάνω που οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ χαλάρωναν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο απολαμβάνοντας το μπάρμπεκιου εμφανίστηκε ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος και εγένετο... χαμός με τις κοντυλιές του!

Ο Κρητικός καλλιτέχνης τραγούδησε μεταξύ άλλων το "90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής", αλλά και το γνωστό σύνθημα "ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει" με τον αρχηγό Μανόλη Μονιάκη να πωρώνεται (αργότερα έσπασε και ένα μπουκάλι πάνω στο κέφι)!

Παρών ήταν και ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος ο οποίος ακούγεται σε βίντεο να λέει για όλους τους παίκτες "Κρητικόπουλα τους κάναμε".

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ και τα βίντεο που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Πήρε… φωτιά το μπάρμπεκιου του ΟΦΗ, όταν ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ και κρητικός καλλιτέχνης έκανε την εμφάνιση του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το συγκρότημα του.

Ο Γιώργος, ο οποίος πάντα προσφέρεται για να διασκεδάσει με τους παίκτες του ΟΦΗ, ενδεικτικό της αγάπης του προς την ομάδα, αποδέχθηκε την πρόσκληση κάποιων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, πήρε τη λίρα και το λαούτο του και τραγούδησε με τους παίκτες του ΟΦΗ το «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής», όπου έγινε πανικός!

Μάλιστα κάποια στιγμή ο αρχηγός της ομάδας Μανόλης Μονιάκης, σηκώθηκε για να δώσει το… σύνθημα στους παίκτες και να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει»!

Να σημειωθεί ότι στους δυο καλλιτέχνες δόθηκε από τους παίκτες του ΟΦΗ μια φανέλα του Μονιάκη και του Περογαμβράκη, μετά απο δική τους επιθυμία! Ενώ, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ διασκέδασαν με την ψυχή τους στο μπάρμπεκιου και από τη Δευτέρα ξαναμπαίνουν στα… βάσανα της προετοιμασίας, η οποία μπαίνει στην τελική της φάση, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου".

 

Media

Last modified onΚυριακή, 01 Οκτώβριος 2017 10:27

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep