«Ευγένιε, πάμε γήπεδο;»

Ο Μανώλης Παπαδάκης έκανε την έκπληξη στον Γκέραρντ και τον συνόδευσε στο «Γεντί Κουλέ».

Με χαμόγελο απάντησε ο Ευγένιος Γκέραρντ στην πρόσκληση-έκπληξη του Μανώλη Παπαδάκη να τον συνοδεύσει στο «Γεντί Κουλέ» για να δει από κοντά την αναμέτρηση ΟΦΗ-Άρης. Ο υπεύθυνος οργάνωσης και προπονητής στην εταιρεία «Eugenios Gerards Soccer Camp» και υπεύθυνος Ακαδημίας-προπονητής στην εταιρεία «Gerards – Papadakis Soccer Academy» ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία με τον ίδιο, τη μητέρα του και τον Ολλανδό προπονητή, αποκαλύπτοντας πώς αποφάσισε να του πει για το παιχνίδι.

Το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν το εξής:
«Ευγένιε έκπληξη… Πάμε γήπεδο, θέλεις;
Δεν πρόλαβα καν να κάνω την ερώτηση και χαμογέλασε λέγοντας μου «Πάμε Μανώλή»
Η μητέρα μου του είχε έτοιμη μία εμφάνιση από τις παλιές καλές εποχές του ΟΦΗ, την φόρεσε και φύγαμε για το Γεντί Κουλέ μαζί με τον αδερφό μου Μηνά.
Τόση χαρα τόση συγκίνηση και τόση δύναμη για να βρεθεί ξανά στον χώρο του, εκεί που αισθάνεται ήρεμος και χαρούμενος. Η χαρά του δεν μπορούσε να περιγραφεί, ειδικά όταν ακούστηκε ξανά μετά από χρόνια το όνομα του ρυθμικά από τους φιλάθλους, αλλά και την στιγμή που και οι δύο προπονητές κύριοι Παπαδόπουλος και Κωστένογλου πήγαν κοντά του και να του φιλησαν το χέρι.
Αυτό δεν αγοράζεται, αυτό κερδίζεται με το ήθος την αγάπη και με την προσωπικότητα. Ένας ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep