«Στον αστερισμό του δόλου»

Πώς σχολίασε η ΠΑΕ ΑΕΛ την ήττα (2-1) από τον Παναιγιάλειο.

Για διαιτητή... χειρουργό, ο οποίος στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο έφερε σε πέρας οδηγίες των γνωστών εντολέων έκανε λόγο η ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» στην περιγραφή της αναμέτρησης, που φιλοξείται στην επίσημη ιστοσελίδα, υποστήριξαν ότι οι διαιτητικές αποφάσεις κινήθηκαν στον αστερισμό του δόλου και απέδωσε την ήττα σε δύο παράγοντες: «Η πρωτοφανής αστοχία των φορ της ΑΕΛ, αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που κινήθηκαν διά γυμνού οφθαλμού στον αστερισμό του δόλου.

Ο βοηθός Καραγιαννίδης ανέκοψε τρεις φορές τους επιθετικούς της λαρισινής ομάδας, τη μία μάλιστα υποδεικνύοντας ...παράβαση πριν από τη γραμμή του κέντρου!!! Παγκόσμια η πρωτοτυπία. Οσον αφορά στον διαιτητή Μουρτζάκη, τα λόγια είναι περιττά. Κατάφερε με απολύτως χειρουργικό τρόπο να φέρει σε πέρας τις... οδηγίες των γνωστών εντολέων.

Η εξωφρενικότητα των διαιτητικών αποφάσεων ήταν τέτοια, που ανάγκασε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ να προσφύγει στους εντεταλμένους για την καταπολέμηση της διαφθοράς δικαστικούς λειτουργούς. Αγωνιστικά η ομάδα του Αιγίου μέχρι το 1-1 ήταν άψογη, προς το τέλος όμως υιοθέτησε κι αυτή την σκοπιμότητα. Μικρό το κακό... Από τη στιγμή που Μίλαν Μπόγιοβιτς και Ματθαίος Μαρουκάκης έχασαν τα άχαστα, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση».

Last modified onΠέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep