Τρέλαναν και τους Σερραίους στον ΟΤΕ TV

Με χιούμορ αντιμετώπισαν στις Σέρρες τα λάθη στην ενημέρωση για την ομάδα τους από τον ΟΤΕ TV και τα αθλητικά πόρταλ της Αθήνας. Με χιούμορ αντιμετώπισαν στις Σέρρες τα λάθη στην ενημέρωση για την ομάδα τους από τον ΟΤΕ TV και τα αθλητικά πόρταλ της Αθήνας.

Με χιούμορ αντιμετώπισαν στις Σέρρες την προχειρότητα των αθλητικών πόρταλ της Αθήνας και του OTE TV για την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

«Ο σπίκερ του χθεσινού ματς μας ενημέρωσε πως ο Ραμίρεζ είναι ΙΣΠΑΝΟΣ, πως ο ΜΠΕΡΙΑΝ (πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού) ήρθε για να καλύψει το κενό του Ντα Κόστα και πως Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου είχαν παίξει άλλες 10 ΦΟΡΕΣ στο παρελθόν και όχι 19 όπως είναι το σωστό».

Η κυνικότητα αποτελεί συνήθως τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσει κανείς ακόμη και τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις που συναντά. Μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερο όταν περιμένεις να ενημερωθείς σωστά για την ομάδα που συμπαθείς και φυσικά γνωρίζεις τα περισσότερα γύρω από αυτή. Οι φίλοι του Πανσερραϊκού - μιας από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας - ήταν για μεγάλο διάστημα αντιμέτωποι με την δεύτερη ήττα τους σε δύο αγώνες και σαν πρόσθετη επιβάρυνση είχαν και τους "αδιάβαστους δημοσιγράφους" να τους βγάζουν από τα ρούχα τους. 

Η κυνικότητα αποτελεί συνήθως τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσει κανείς ακόμη και τις πιο κωμικοτραγικές καταστάσεις που συναντά. Μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερο όταν περιμένεις να ενημερωθείς σωστά για την ομάδα που συμπαθείς και φυσικά γνωρίζεις τα περισσότερα γύρω από αυτή.

Η νίκη με ανατροπή ήταν αυτή που άλλαξε τη διάθεσή τους και φυσικά μπόρεσαν να γελάσουν με όσα άκουσαν και στη συνέχεια με όσα διάβασαν... αφού συντάκτης σε κορυφαίο αθλητικό πόρταλ κατάφερε να μπερδέψει τον Ολυμπιακό Βόλου με τη Νίκη Βόλου χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει αυτό για την πόλη της Μαγνησίας. 

Ο τρόπος που το περιγράφει αυθεντικός... και για ευνόητους λόγους το παραθέτουμε όπως ακριβώς έχει γραφτεί από το «panserraikos.blogspot.gr» στο Facebook:

Συντάκτης σε κορυφαίο αθλητικό πόρταλ της Αθήνας κατάφερε να μπερδέψει τον Ολυμπιακό Βόλου με τη Νίκη Βόλου χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει αυτό για την πόλη της Μαγνησίας.

«Στην σημαντικότερη είδηση της χθεσινής ημέρας, όπως διαβάζουμε στο ****.gr, ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 2-1 την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Αν κρίνουμε από την φωτογραφία, το νικητήριο γκολ πρέπει να το έβαλε ο ΓΚΟΓΚΑΣ με κεφαλιά από τη Ρόδο, μετά από σέντρα του ΤΑΝΤΙΤΣ από την Σπάρτη! Αμέσως πετάχτηκε από την Χαλκίδα για να πανηγυρίσει μαζί τους ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ! Με λίγα λόγια, ****.gr σαν να λέμε ΟΤΕ TV, αφού ο σπίκερ του χθεσινού ματς μας ενημέρωσε πως ο Ραμίρεζ είναι ΙΣΠΑΝΟΣ, πως ο ΜΠΕΡΙΑΝ (πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού) ήρθε για να καλύψει το κενό του Ντα Κόστα και πως Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου είχαν παίξει άλλες 10 ΦΟΡΕΣ στο παρελθόν (και όχι 19 όπως είναι το σωστό, λες και η Γ' Εθνική, το Κύπελλο Ελλάδας και τα... παλιά ματς δεν "μετράνε"). Καλημέρα! Τι καλημέρα δηλαδή, καληνύχτα!»

ΠΗΓΗ: http://panserraikos.blogspot.gr/

Image Gallery


1 comment

  • Iakovos
    Iakovos Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 17:48 Comment Link

    Ο γερμανικός ΟΤΕ δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η μετάδοση της football league. Είναι απαράδεκτο, οι φιλαθλοι των ομάδων πλήρώνουν κανονικά και ανέχτηκαν και τις αυξήσεις των τιμών, και σε αντάλλαγμα λαμβάνουν προχειρότητα...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep