Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θύμα της βίας»

Ο Αλέξης Κούγιας συμμετείχε στην καμπάνια κατά των εξαρτήσεων του περιοδικού της Πάτρας «Ρε Magazine».

«Οποιαδήποτε μορφή εθισμού οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Ο διχασμένος σου εαυτός δεν μπορεί να κρύψει αυτό που σου κατασπαράζει τα σωθικά. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, δημιουργούν σύγχυση, απειλούν κάθε ομαλή λειτουργία του οργανισμού και σου καταστρέφουν τη ζωή»

Ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε την “πρόκληση” του περιοδικού «Ρε Magazine» να τσαλακώσει το προφίλ του ώστε να στείλει από την πλευρά του δυνατό μήνυμα κατά της βίας. Η καμπάνια του περιοδικού περιλαμβάνει όλες τις εξαρτήσεις που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπικότητα, αλλά και την υγεία των ανθρώπων. Σε παρόμοιους ρόλους βρέθηκαν η Νατάσα Ράγιου που φωτογραφήθηκε για τον αλκοολισμό και η Βίκυ Σταυροπούλου για τα ναρκωτικά.

Κάθε πρωταγωνιστής μίλησε και για το πρόβλημα, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει «Οποιαδήποτε μορφή εθισμού οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Το παιχνίδι που παίζεις με τον πραγματικό σου εαυτό, δε βγάζει πουθενά. Ο διχασμένος σου εαυτός δεν μπορεί να κρύψει αυτό που σου κατασπαράζει τα σωθικά. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, δημιουργούν σύγχυση, απειλούν κάθε ομαλή λειτουργία του οργανισμού και σου καταστρέφουν τη ζωή».

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep