Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπέος vs Κούγιας

 

Κόντρα των δύο ανδρών στα ερτζιανά.

 

 

Απίστευτες ατάκες ειπώθηκαν και πάλι από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος θέλησε να παρέμβει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Marconi Radio 96,1» και να απαντήσει σε όσα είχε πει προηγουμένως ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ευχήθηκε γρήγορη αποφυλάκιση στον Μπέο, του έδωσε συμβουλές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει στην ζωή του, με τον Μπέο να λέει με νόημα: «Αν ήμουν ο Κούγιας θα είχα αυτοκτονήσει»!

 

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας είπε: «Του εύχομαι να είναι στην φυλακή όσο το δυνατόν λιγότερο, αφού δεν μου αρέσει να είμαι αιτία να είναι ένας άνθρωπος στη φυλακή. Θέλω να πιστεύω ότι έχει συνειδητοποιήσει πως δεν διάλεξε τον σωστό δρόμο στη ζωή του. Το δρόμο της αμετροέπειας και της έλλειψης σεβασμού. Πρέπει να ζει με μέτρο. Ο καλύτερος τρόπος ζωής είναι αυτός του απλού ανθρώπου. Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του και να συνειδητοποιήσει τα λάθη του. Η ζωή δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος. Του εύχομαι καλή υγεία και να γίνει καλύτερος άνθρωπος».

 

Η απάντηση Μπέου, φυσικά, άμεση: «Στην Ιαπωνία θα έκαναν... χαρακίρι, αν άκουγαν τον Κούγια να παριστάνει τον ηθικολόγο. Ο κ. Κούγιας δεν είναι ο αξιόπιστος μάρτυρας. Είναι ένας μάρτυρας ο οποίος έχει μπει στο πρόγραμμα προστασίας για να λέει αυτά που θέλουν αυτοί να ακούσουν και αυτός να μην έχει επιπτώσεις. Αυτή είναι η ανταλλαγή. Αν ήμουν ο Κούγιας θα πήγαινα να αυτοκτονήσω».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep