Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έγκλημα στα στημένα»

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη δυσφορία του για τη χρονοβόρα διαδικασία στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» σε ό,τι αφορά στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων, όμως η άποψη του Αλέξη Κούγια είναι διαφορετική. Ο νομικός σύμβουλος των Αχαιών φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Χαρακτήρισε έγκλημα την τοποθέτηση μόνο ενός εφέτη ανακριτή και προανήγγειλε εξελίξεις από τον… Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε:

«Στην υπόθεση έχει γίνει ένα έγκλημα, με την τοποθέτηση ενός εφέτη ανακριτή, ο οποίος πρέπει να χειριστεί μια υπόθεση με 150 κατηγορούμενους. Ο ανακριτής θα πρέπει να πάρει κατάθεση από κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά κι μετά να τους καλέσει να απολογηθούν. Η διαδικασία γίνεται χρονοβόρα αν σκεφτείτε ότι κάθε κατηγορούμενος παίρνει αναβολή για να απολογηθεί.

Εξελίξεις θα υπάρξουν όταν ο ανακριτής στείλει την υπόθεση στο δικαστικό συμβούλιο, που με τη σειρά του θα συντάξει το κατηγορητήριο και θα αποφασίσει για το χρόνο έναρξης της δίκης. Εγών πιστεύω ότι η υπόθεση θα φθάσει στις δικαστικές αίθουσες. Εάν το δικαστικό συμβούλιο συνεδριάσει μέσα στο καλοκαίρι, τότε από τον Σεπτέμβριο μπορεί να αρχίσει η δίκη».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep