Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η… Πρωταπριλιά του Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την αγορά υπερσύγχρονου λεωφορείου.

Στον ρυθμό της… Πρωταπριλιάς κινήθηκε η «Ελαφρά Ταξιαρχία», κάτι που άλλωστε δικαιούται με βάση την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα. Μέσω της σελίδας των φιλάθλων στο Facebook, λοιπόν, ανακοινώθηκε η αγορά υπερσύγχρονου πούλμαν με ντουζιέρες, μασάζ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς… Φυσικά, με την υποσημείωση ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα…

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοίνωσε την αγορά από γερμανική εταιρεία ενός υπερσύγχρονου λεωφορείου αποστολής που θα χρησιμοποιεί η ομάδα για τις μετακινήσεις της. Το λεωφορείο της ομάδας μας θα είναι ανάλογο μεγάλων συλλόγων της BUNDESLIGA όπως των Μπάγερν Μονάχου, ΦΚ Καϊζερσλάουτερν, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Αμβούργου και Βόλφσμπουργκ και θα είναι το πλέον σύγχρονο που διαθέτει επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα.

Το λεωφορείο αποστολής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα έχει μήκος 13,8 μέτρα και ισχύ 440 ίππων. Ο εσωτερικός εξοπλισμός του λεωφορείου συμπεριλαμβάνει εκτός των δύο ειδικών τραπεζιών για συνεδριάσεις τακτικής της ομάδας τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν με ηλεκτρικό μηχανισμό, όντας έτσι εύκολα στη χρήση και 32 δερμάτινα καθίσματα πολυτελείας καθώς και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό με τέσσερις οθόνες 19 ιντσών με συνδεδεμένο σύστημα για αναπαραγωγή DVD, ασύρματο δίκτυο wlan και πρίζες 220 Volt για φορητούς υπολογιστές σε κάθε κάθισμα καθώς και θέσεις για i-pad στις πλάτες των καθισμάτων.

Στο κέντρο του λεωφορείου υπάρχει ένας χώρος κουζίνας, πλήρως εξοπλισμένος με όλες τις σύγχρονες συσκευές. Κατά αυτό τον τρόπο είναι δυνατή η προετοιμασία υγειών γευμάτων για την ενδυνάμωση των παικτών. Το λεωφορείο της αποστολής θα διαθέτει επίσης δύο (2) ντουζιέρες, (1) υδρομασάζ καθώς και ειδικό βρεβάτι αποθεραπείας και μασάζ.

Για την υπογραφή των συμβολαίων έχει ήδη ταξιδέψει στη Γερμανία ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και ειδικός επί θεμάτων αυτοκίνησης κος. Στρατής Χατζηπαναγιώτου ο οποίος έκανε και τις σχετικές ενέργεις για την αγορά του λεωφορείου».

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep