Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοινωνική δράση από ΑΕΛ

Η ΑΕΛ συμμετέχει στο φεστιβάλ και στις δράσεις του και θα συγκεντρώσει τρόφημα στα δύο προσεχή ματς της ομάδας στην έδρα της. Η ΑΕΛ συμμετέχει στο φεστιβάλ και στις δράσεις του και θα συγκεντρώσει τρόφημα στα δύο προσεχή ματς της ομάδας στην έδρα της.

Στα δύο προσεχή ματς της ομάδας της Λάρισας θα στηρίξει τις δράσεις του φεστιβάλ που έχει σκοπό να βοηθήσει όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη.

Η ΑΕΛ προσπαθεί να συμβάλλει στις κινήσεις ανθρωπιάς που γίνονται από τους συνανθρώπους μας και έχουν ως στόχο να δώσουν βοήθεια σε ανθρώπους που την χρειάζονται.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το φεστιβάλ:

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς – που πολλοί συνάνθρωποί μας δίνουν καθημερινά αγώνα για την επιβίωση – δεν έχουμε δικαίωμα να κρυβόμαστε ή να αδιαφορούμε. Είναι υποχρέωσή μας να απλώσουμε το χέρι μας σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είναι, όμως, ταυτόχρονα και εσωτερική ανάγκη γιατί θέλουμε να νιώσουμε και να πιστέψουμε ότι η δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του – όταν προστεθεί στην προσπάθεια των πολλών – μπορεί να κάνει το σήμερα καλύτερο. Η ΑΕΛ είναι ταυτισμένη με τη Λάρισα και η δράση της είναι συνδεδεμένη όχι μόνο με την αθλητική, αλλά και με την κοινωνική ζωή της πόλης.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η ΑΕΛ και ο κόσμος της δίνουν «το παρών» στο κάλεσμα και στηρίζουν έναν ξεχωριστό όσο και ανιδιοτελή σκοπό, όπως είναι το 4ο φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα». Στους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας – με αρχή στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Φωκικό – η ΑΕΛ θα ανοίξει τις πόρτες του AEL FC ARENA για να φιλοξενήσει τις δράσεις του φεστιβάλ, καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Σε κάθε είσοδο θύρας στο AEL FC ARENA θα υπάρχει και μία κιβωτός για συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας όπως αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, μαρμελάδα, τοματοπελτές, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες, γάλα συμπυκνωμένο. Η ΑΕΛ δίνει κάθε εβδομάδα αγώνες μέσα στο γήπεδο. Όμως, ο πιο σημαντικός και σκληρός είναι ο αγώνας για την επιβίωση που δίνουν καθημερινά χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Σε αυτόν τον αγώνα ας γίνουμε όλοι συμπαίκτες…

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep