Ξέφυγε η κατάσταση...

Απειλή για βόμβα στο εργοστάσιο του Στράτου Ευγενίου. Μελετά τη νέα πρόταση ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Διορία ως τις 19.00 της Τρίτης (23/07) έδωσε, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Εκείνη την ώρα, άλλωστε, έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, οπότε είτε θα αναφερθεί στο «ναυάγιο» με τον Στράτο Ευγενίου, είτε θα κάνει λόγο για αίσιο τέλος. Ωστόσο, η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος προανήγγειλε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο ενδεχόμενο «ναυαγίου», αλλά και της δήλωσης Ευγενίου ότι δεν θα γίνει θύμα εκβιασμών, άγνωστος τηλεφώνησε σε τηλεοπτικό σταθμό και υποστήριξε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο εργοαστάσιο του Ευγενίου. Η αντιτρομοκρατική με τη σειρά της μετέβη στην Τρίγλια, εκκένωσε τον χώρο και διεξάγει έρευνα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευγενίου στη νέα πρόταση που έστειλε στον Μονεμβασιώτη, ορίζει το τίμημα στις 600 χιλιάδες, μείον τα χρέη που θα προκύψουν από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών. Προτείνει δε, η πληρωμή να γίνει σε δύο δόσεις. Η μία τώρα και η δεύτερη στις 30 Μαΐου 2025.

Last modified onΤρίτη, 23 Ιούλιος 2024 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep