Ένα ματς σε... δύο γήπεδα

Έγραψε ξανά ιστορία η Super League 2, έχοντας στο ενεργητικό της τη διεξαγωγή ενός αγώνα σε δύο διαφορετικά γήπεδα.

Στη Super League 2 η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν προκαλεί εντύπωση. Πρωταθλήματα υποδομών εξελίσσονται σε μίνι τουρνουά ή ξεκινούν και δεν τελειώνουν ποτέ (τόση είναι η σημασία που δίνεται στις υποδομές), ενώ παιχνίδια αρχίζουν σε ένα γήπεδο και ολοκληρώνονται σε... άλλο!

Στις 7 Απριλίου, λοιπόν, Νίκη Βόλου και ΑΕΛ έπαιξαν ως το 50' στο Πανθεσσαλικό πριν το ματς διακοπεί λόγω επεισοδίων και με το σκορ στο 1-2. Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν, ως γνωστόν, στην Εφέσεων η οποία έκρινε ότι και οι δύο ΠΑΕ είχαν ευθύνη. Τα υπόλοιπα 40 λεπτά θα παιχτούν 74 ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Ιουνίου, αλλά σε διαφορετικό γήπεδο! Εξάλλου, η διοργανώτρια διαφοροποίησε τον αρχικό ορισμό και γνωστοποίησε ότι η αναμετρηση θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο της Νεάπολης.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ένα ματς διεξάγεται σε δύο διαφορετικά γήπεδα. Στις 13 Ιανουαρίου 1991 το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός διεκόπη στο 84' για ρίψη δακρυγόνου και ενώ το σκορ ήταν 2-1. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ξανά, αλλά από την αρχή, 20 ημέρες μετά στη Ρόδο και η ΑΕΚ νίκησε 1-0.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιούνιος 2023 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep