Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ραντεβού πριν την…

Στην έναρξη του πρωγράμματος του νυχτερινού κέντρου Premiera βρέθηκαν ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ανδρέας Πάτσης. Στην έναρξη του πρωγράμματος του νυχτερινού κέντρου Premiera βρέθηκαν ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ανδρέας Πάτσης.

Μποτσιβάλης, Πάτσης και Μπέος βρέθηκαν σε διαφορετικά τραπέζια, αλλά στον ίδιο χώρο λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Το Σάββατο το βράδυ το νυχτερινό κέντρο premiera είχε την επίσημη έναρξη του νέου προγράμματος του. Συνήθως σε αυτές τις βραδιές υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι και οι προσωπικότητες της πόλης βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια. Αυτό οδήγησε στην συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, του προέδρου της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση και του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ήταν στα πρώτα τραπέζια μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Τάκη Γιαννόπουλο και άλλα πρόσωπα του κύκλου τους. Σε κοντινό τραπέζι ήταν ο Ανδρέας Πάτσης με την παρέα του και κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο μαγαζί και ο Αχιλλέας Μπέος. Κάθισε σε διαφορετικό τραπέζι και κέρασε αρκετούς λόγω της βάπτισης του μικρού του παιδιού που έγινε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο. Υπήρξαν συζητήσεις και αστεία ανάμεσα και στις τρεις πλευρές χωρίς να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι.

Last modified onΤρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2012 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep