Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στην Κύπρο ο Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα βρεθεί στην Κύπρο για το συνέδριο των υπουργών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έχει θέμα τα στημένα ματς και την συμβολή του Αθλητισμού στην ανάπτυξη της Οικονομίας. Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα βρεθεί στην Κύπρο για το συνέδριο των υπουργών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έχει θέμα τα στημένα ματς και την συμβολή του Αθλητισμού στην ανάπτυξη της Οικονομίας.

Στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Αθλητισμού των 27 της Ευρώπης θα βρεθεί ο Γιάννης Ιωαννίδης που έχει βασικά θέματα τα στημένα ματς και την συμβολή του Αθλητισμού στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης θα πάρει μέρος στην άτυπη συνάντηση των 27 υπουργών Αθλητισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης που γίνεται στην Κύπρο 20 και 21 Σεπτεμβρίου και έχει θέματα που σίγουρα μπορούν να του φανούν χρήσιμα ενόψει της αναδιάρθρωσης.

Το συνέδριο που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», στη Λευκωσία, έχει θέμα την συμβολή του Αθλητισμού στην ανάπτυξη της Οικονομίας και τα στημένα παιχνίδια. Στο δεύτερο σκέλος μάλιστα θα ενημερωθούν για τις διατάξεις του ποινικού δικαίου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Όπως γίνεται κατανοητό, συνάντηση του Ιωαννίδη με τη Football League αποκλείεται να γίνει πριν την Παρασκευή (21/09), οπότε η κλήρωση το πιθανότερο είναι να μετατεθεί εκ νέου, αυτή τη φορά για την επόμενη εβδομάδα. Και βλέπουμε...

Last modified onΤετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2012 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep